Newtown

Newtown


  • 23 December 2020
More Information
Our client wanted to create modern space that had personality and colour. He wanted the bathroom to feel more spacious and airy but at the same time welcoming and fun. We extended the wall to conceal the exposed aircon pipes, which allowed us to create a nook for a wall hung vanity. The mirrored shaving cabinet created much needed storage while the wall mounted basin tap kept the look uncluttered. The frameless glass shower panel visually enlarged the space, and the wall recessed shower niche was a great way to add more storage and organization to the small space. The textured concrete look tiles were chosen for their edgy contemporary feel that reflected the urban location of the house, while the geometric patterned tile with subtle shades of blue, green and yellow colours added the element of playful fun. The clever position of the feature tile allowed for the kaleidoscope of colour to reflect in the mirrored cabinet, making it visible from all angles.
Project Details
  • Location:

    Newtown